Flytten till Nangilima

2012-05-07

Kategori:


Jaha ja, då har det hänt lite mer i allafall även om det känns som om det går sakta framåt.

Möte med husfirman har varit och vi har fått till en ritning som vi är nöjda med. Har även fått en offert på den ritningen och även på en 20kvm gästhus.

Sent om sider kom det även in en offert från markfirman som var och kollade på tomten. Denna och offerten på huset är nu mailade till banken och de ska se över och återkomma och boka en tid med oss för genomgång av situationen. De har nu haft ärendet ett par veckor så nu börjar det bli dax att höra av sig tycker vi. Så fort de har godkännt oss är det dax att sätta fart och beställa nybyggnadskarta och sen höra av sig till husfirman igen och starta igång bygglovshandlingar.

Friggan har kommit och blev liggande ett par veckor (på grund av snöoväder) i byggsats på parkeringen och blockerade en parkeringsplats för oss. Nu har vi sen en vecka tillbaka hållt på och grävt för plintar, snickrat och faktiskt börjat måla redan. Det börjar ta fart och ser ut att bli bra. Vi är båda nöjda med resultatet så här långt. Nu skall det bara spikas upp och målas vindskivor, stryka halva stugan en andra gång samt köpa plasttak.

Detta var allt för denna gången, sitter på jobbet och klockan är nu 03,40, så jag har lite svårt att komma på något mer. 

Vi ses.