Flytten till Nangilima

2013-10-08

Kategori:

 
Dax för en status igen tycker jag, funderar på om detta ska bli det sista inlgget, tror nästan det.
 
Dokumentet kom några dagar efter inflyttningen..... så skönt att få på papper att vi nu kan få flytta in och allt är klart.
 
 
 
Sedan förra blogginlägget har vi har haft ett par svängar utan vatten, skit i pumpen som nu är åtgärdat. Brunnen är även tryckt och ska nu ha god tillgång på vatten. Vattnet är testat och godkänt. När vattnet kom tillbaka senast känndes det som en stor befrielse. Vi är väldigt bortskämda med rinnande vatten i denna delen av världen, det märker man när man inte har vatten i kranen eller toaletten....
 
 
 
Nu har gräset grott och börjar likna en gräsmatta, även om det nu är höst. Skönt att den är klar innan snön kommer så att den kan bli grön och fin direkt i vår.  
 
Baksidan av huset (fam Carlsson på besök)
 
 
Inomhus har vi fått ganska bra ordning, klart att det finns mycket kvar att göra. Vi snubblar inte längre över flyttkartonger och mycket är uppackat av det som skall upp. Har blivit några vändor till IKEA för att införskaffa möbler och annat till inredningen. Har fått upp gardiner och några tavlor, mer återstår att fixa med.
 
Jazzpojkarna av Dagmar.
 
Ja så börjar processen få ett slut. Drömmen har gått i uppfyllelse och vårt nya hus står här precis som vi ville ha det. Kanske till och med bättre. Många timmars vånda, beslutsångest, stress, svett och en och annan tår för att få det som vi vill ha det, det var det värt! Ser faktiskt fram emot höstrusk och vargavinter för att få njuta av ett nytt varmt hus.
 
TACK till alla som hjälpt oss förverkliga denna dröm, vill inte nämna någon med risk för att glömma någon.
 
Tidigare skrev jag ju att många har passerat genom den lilla gröna dörren i Nangiala, nu är ni välkomna att passera genom de vita dörrarna till vårt nya hus och skapa nya minnen av alla de slag.... 
 
 
Välkommen på ett besök!
-Morgan & Stefan