Flytten till Nangilima

2012-12-02

Kategori:

 
Som ni ser på tidigare inlägg är nu bygglovet beviljat. Trots detta är de tinte bara att sätta fart, ett möte med kommunen och kontrollansvarig måste till för att kommunen sen skall ta ställning till om allt är ok (byrokrati på hög nivå). Efter detta ger de oss ett datum som vi får sätta igång med mark och annat som behövs.  
 
Har haft markfirman här igen som har kollat på tomten, låter som om det inte kommer att vara något problem alls för dem. Hoppas bara att det inte blir en iskall vinter med djup tjäle. De ska ha 2-3 veckor på sig att göra tomten och gjuta grunden, sen ska det vara klart för huset att komma hit.
 
Har varit på Västkuststugan och gjort TOLO (slutgiltig order) på huset. Endast ett par saker som skall kompletteras när det gäller den. Prel. leveransdatum för huset är i mittet/slutet på mars. Sen ska hantverkarna ha ca 10-12 veckor på sig att göra klart allt. Som det ser ut nu blir det inflyttning före midsommar :-)) 
 
Fortfarande återstår några val att göras inför leverans. Kakel och klinker måste väljas till badrum, hall och kök. Tror att vi i allafall har en idé om hur det skall se ut rent färgmässigt, men sen är det ju detaljerna kvar.
 
Skickar även in ansökan om avlopp idag så att det skall vara klart tills byggstart. Har fått en massa tel nr til hantverkare som vi skall ta in offerter från för att färdigställa invändigt när huset levererats. Har i leveransbeskrivningen även beställt altandäck, lika bra att få det gjort på en ¨gång... blir ca 80kvm altan!! :-)
 
Nu lite välförtjänt ledighet, sen nya tag efter den med möte igen med banken och åka och kolla på badrum och kakel.  
 
Hoppas återkomma snarast för mer info!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: