Flytten till Nangilima

2013-02-18

Kategori:

 
...och brevet kom. Alla papper i sin ordning till husfirma och bank. Skönt. Tror att det värsta pappersbyråkratin är klar nu. De papper som man hanterar numera är fakturorna som börjar trilla in. Har koll på pengarna och för in alla poster i ett excel ark som räknar ut allt.
 
Markfirman har hållt på i en vecka och fixat med tomten. Efter några dagars grävande så märkte de att vi blir tvungna att spränga för att "lillstugan" ska få plats i nivå med bostadshuset. I fredags sprängde de loss en bergsknall och nu håller de på att frakta bort sprängsten. Sprängstenen kommer att användas till en stödmur för att kunna få bra plats med parkering och stötta upp ett "etage" mot vägen.
 
 
Står på den nya infarten och tittar ner där huset kommer att stå.
 
 
 
 
Bergsknallen som skall sprängas bort.
 
 
 
 
Så här ser det ut efter sprängningen.
 
 
 
IDAG KOM DET.........
 
 
 
Blir till att ta semester och hoppas på att solen skiner så att man kan sitta vid gamla huset och titta på hela dagen. Känns helt otroligt overkligt och svårt att greppa att det snart är dax... bara två månader...
 
Idag skule vi ha träffat mäklaren för att prata om försäljning av vår tomt som vi idag bor på. Det blev ett återbud i form av VAB från Anna, men hoppas att hon kan ha tid i slutet på veckan.
 
Denna veckan är det sjukt mycket jobb så det blir inte mycket samtal ringda på dagtid, får ta nya tag nästa vecka när det är en riktigt kort arbetsvecka för oss.
 
Vid "pennan"
-Morgan :-)
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: