Flytten till Nangilima

2011-09-26

Kategori:

Villavisning på villa Kalmar i Spånga.


Husets baksida

Ja då har vi varit på visning igen av det hus vi vill ha när det blir dax att bygga. Båda två känner för varje gång att vi har valt rätt hus. När man nu kommer in i huset kan man nästan föreställa sig hur det kommer att se ut när vi bor där.

Nedervåningen har vi redan kommit på det klara på hur det kommer att bli. Några mindre justeringar kommer det att bli i och med 2012 års model av huset sa man på visningen. Detta kommer dock inte att påverka oss alls då det är justeringar som vi i allafall redan hadetänkt göra.
När man går runt på nedervåningen så funderar man mest på hur det skall möbleras och hur mycket möbler vi kommer att behöva köpa och vad som ska stå på vilket ställe.

Övervångingen blir ju ett helt annat kapitel. Där har vi inte kommit till möblemanget ännu, har svårt att veta hur vi ska ha väggarna eftersom den kommer oinredd. Har pratat med försäljaren idag och han gav oss några tips på lösningar utifrån de önskemål vi har. Kommer nog att ordna sig med planlösningen framöver. Ju mer vi är och tittar på huset, desto fler frågor dyker upp... hur många takfönster ska vi ha, var ska tak kupan sitta, vilken färg ska huset ha, altanen, entrén, ja ni förstår säkert.


Den del där sovrum, badrum och klädkammare kommer att vara.


I denna delen kommer tv-rum/allrum att bli.

Det som saknas nu är att kommunen här i Nacka ska klubba igenom förslaget så att vi kan sätta igång. Enligt Nacka kommuns hemsida så kommer det troligen tas beslut i November (jaja, får se hur det blir med det), hoppas på att det inte blir för långt framflyttat bara. Jo, just det, det saknas en sak till: TÅLAMOD, skulle gärna ha tagit huset med hem på släp idag.. :-)

Fick önskamål om att jag skulle lägga ut bilder på det hus vi idag bor i för att man ska se lite före och efter. Bilder kommer en annan dag. Finns ju några av er som läser som inte har en aning om hur vi idag bor.

Kommentarer

  • Elin säger:

    Den där kommunen, dom är bra långsamma!!! Hoppas nu att november är den månad ni får slutbeskedet.

    Huset är hur som helst jätte fint, ser fram emot en och annan natt hos er i sommar:)

    KRAM!

    2011-09-27 | 10:33:22
    Bloggadress: http://eileenclothes.blogspot.com

Kommentera inlägget här: