Flytten till Nangilima

Första inlägget 2011-09-08

Kategori:


Ok, då är det väl dax att börja med att blogga lite om hur det går med planer om ett nytt hus.

Vet inte riktigt i vilken ände vi ska börja berätta.... Ok, tomten har vi ju redan, så den behöver vi ju inte köpa då vi har två bredvid varandra varav vårt nuvarande hus står på den ena. Planen är att bygga ett nytt hus på den tomma tomten där det idag är mestadels igenväxt samt där kaninerna idag finns. Den tomten med huset vi idag bor i planerar vi att sälja för att finansiera det nya huset.

Eftersom området vi bor i är under detaljplanering så sitter vi här hemma och väntar på att Nacka kommun skall klubba igenom planförslaget så att vi kan börja bygga. För närvarande så beräknas detta till November 2011 (se länk i menyn).

När detalplanen väl vunnit laga kraft kommer vi att kontakta husfirman och beställa huset vi har bestämt oss för (se länk i menyn), ringa banken och mäklare och sen är allt i rullning.


Om allt går enligt våra planer så kommer vi at ha ett nytt hus under sommaren 2012.


Vet inte riktigt hur frekvent det kommer att bli med blogginläggen innan allt sätter fart, men vi ska försöka att uppdatera er på vad som händer och vad som faktiskt redan har hänt (vi har så smått börjat förbereda oss), så bara att hålla utkik här på bloggen.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: