Flytten till Nangilima

2012-10-08

Kategori:

 
Idag har jag varit och lämnat de reviderade ritningarna till Nacka kommun. De hade lite synpunkter bl.a. på att vi hade furstukvist. Detta skulle tydligan inverka på byggnadshöjden på stora huset. Det lilla huset fick vi ta bort toaletten i för om det fanns skulle det räknas som bostadsyta och det fick man inte ha i en klomplementsbyggnad, där får man bara ha förråd.. Nu när ändringarna har gjorts så ska ritningar ut på grannförfrågan till våra grannar så att de kan ha synpunkter på det som avviker från byggplanen. Efter detta så är det återigen att vänta ytterligare på att kommunen skall höra av dig med ett godkännande (förutsatt att våra grannar godkänt) och då skall vi göra en slutbeställning på huset.
 
Bottenvåningen
 
 
Övervåningen (lyckades inte vrida bilden)
 
Har även varit i kontakt med Marbodal som skall leverera köket till oss. Har fått en ritning enligt de önskemål vi har. Har dock inte valt kakel och bänkskiva ännu, men i stora drag kommer det att se ut som på bilden.
 
 
Denna vecka är det eldningsvecka i kommunen så vi har fått satt fart och röjer för fult det sista som vi kan ta ner själva. Blir nog en och annan brasa under veckan. Har även börjat flytta lite växter som vi tagit sticklingar på och som behöver ner i jorden.
 
Det händer ju lite hela tiden, även om man är otålig :-)
 
Hoppas på mer info riktigt snart.
 
 
 

Kommentarer

  • Elin säger:

    Attans på toaletten...men vi är ju vana att kissa runt knuten;) nu håller vi tummarna för grannarna! i lördags hittade vi den perfekta inflyttningspresenten så nu får kommunen och ala andra inblandade sätta fart! Kram på er

    Svar: Längtar sjukt mycket nu till det nya huset. Välkomna att inviga husknuten eller hur det nu blir när det är klart ;-)
    Morgan och Stefan

    2012-10-08 | 15:11:40
    Bloggadress: http://eileenclothes.blogspot.com

Kommentera inlägget här: